Info

Hej!

Vi är fyra tjejer som går i trean på Munkebäcksgymnasiet i Göteborg. Vi driver ett UF-företag tillsammans, som heter Tote You UF. Vi säljer tygpåsar som vi köper in och målar på själva med tygpennor. (Önskas annan färg än svart går det att genomföra). Pennorna är vattenfasta, så det går bra att tvätta sin väska i 40 grader.


Priser

50 kr för en tygpåse med motiv på en sida
70 kr för en tygpåse med motiv på två sidor


Vi har en del färdiga motiv som du kan se om du scrollar ner på bloggen, men man kan också önska egna motiv. Bilder och idéer, samt beställningar, och såklart frågor, skickas till toteyouuf@live.se.

För att göra en beställning måste mailet innehålla ditt namn, adress och vilket motiv du vill ha (eller om du vill ha eget motiv och vad det ska föreställa).
För betalning sätter du in pengar på vårt konto eller om du har chansen att ta dig in till Göteborg kan du möta upp oss och betala. Möts vi upp får du tygväskan då, annars skickas den med posten. (Frakt ca 24 kr)
Betalningen sker innan ni får väskan.


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Kan såklart köpa något om jag kan komma på ett motiv först haha!

2011-12-14 @ 20:05:34
URL: http://themostradicalthingtodo.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Haha hmm jaa.. Eller nån fin text kanske... Har jag tid på mig att fundera? :)

2011-12-14 @ 22:14:40
URL: http://themostradicalthingtodo.blogg.se/
Postat av: Rebecka

JUSTE!!!!!!!!!!!!!!! Jag skulle ju ha en! Men shit vad ska jag ha för motiv? Funderar på en Nicke-inspirerad kanske, eftersom hans är så jävla fula :'D

2012-01-13 @ 09:09:29
URL: http://themostradicalthingtodo.blogg.se/
Postat av: Beccy

Fin blogg!! kolla in min o kanske delta i tävlingarna ?? :)) kram Beccy. www.rawrbeccisen.blogg.se Följ mitt liv som konståkare! Från en oansvarig partyprinsessa till en kanske blivande polis?? Förändring/utveckling. :)) welcome!

2012-01-13 @ 21:56:42
URL: http://rawrbeccisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0